Hybride houten vloer: betaalbaar alternatief voor massief hout

Als je droomt van een houten vloer, maar je budget is niet toereikend voor een massief houten vloer of een parket dan is de hybride houten vloer hét alternatief. De hybride houten vloer wordt niet voor niets steeds populairder. Met deze vloer krijg je namelijk voor een betaalbare prijs de natuurlijke uitstraling en warmte van een houten vloer. Wij verkopen de hybride houten vloer van Hywood. Een merk dat gebruik maakt van de drie technologieën Wood-Powder, Nature Protect en Aqua Seal. Deze technieken zorgen voor een vloer die waterbestendig, druk- en krasvast en onderhoudsvriendelijk is.

Een hybride houten vloer is geen massief houten vloer of een parket vloer. Maar wat is het dan wel?

Een hybride houten vloer is een vloerbedekking die bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag is gemaakt van echt hout en onder het houten oppervlak zit een kern van samengeperste houtvezels en kunsthars. De vloer is dunner dan een massief houten vloer waardoor deze heel geschikt is voor vloerverwarmingssystemen.

Smartly made - nature protect beschermlaag

Nature Protec coating
Een speciale coaching die het oppervlak beschermt tegen vuil. Het is een beschermende film die ervoor zorgt dat er geen vuildeeltjes zich hechten aan de vloer.

Houten designlaag
De hybride houten vloer van Hywood zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen.

Wood-Powder onderlaag
Wood-Powder bestaat uit houtpoeder en edelharsen die de vloer beschermt tegen drukplekken en diepe krassen.

Aqua Seal draagplaat
Aqua Seal combineert verschillende technieken die ervoor zorgen dat de vloer bestand is tegen water.

Stabilisatielaag
Onder de houten vloer zit een extra laag die de vloer op zijn plek laat liggen en stabiliteit biedt.

Een houten vloer geeft veel warmte en sfeer aan je interieur. Of dit nu in de woonkamer, slaapkamer, serre of keuken is. Een houten vloer is tijdloos en past bij iedere stijl. Je kunt kiezen voor een standaard legpatroon of ga voor een visgraat, blokpatroon of Versailles legpatroon. Met de juiste zorg en onderhoud kan een houten vloer tientallen jaren meegaan. En met vloerverwarming voelt een houten vloer nog warmer en fijner aan. Geen koude voeten meer op een kille ochtend!

Van klassieke, moderne tot landelijke stijl

De hybride houten vloer van Hywood zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen. Hierdoor kun je genieten van de authentieke uitstraling van echt hout zonder de kosten en het onderhoud die vaak gepaard gaan met massieve houten vloeren. Kies bijvoorbeeld voor een rustieke uitstraling, ga voor een visgraat patroon of extra lange planken. Of je nu een klassieke, moderne of landelijke sfeer in je huis wilt, wij staan klaar om je te adviseren en te begeleiden bij de juiste keuze. Maak van je huis een warme en stijlvolle plek met een hybride houten vloer van Hywood.

3 sterke helden - 4 eenvoudige bescherming

“Druk- en krasvast door de Wood – Powder techniek. Authentieke uitstraling dankzij de bovenste laag écht hout”

Voordelen hybride houten vloer

Een hybride houten vloer is niet alleen betaalbaarder dan een massief houten vloer maar heeft nog veel meer voordelen.
– Authentieke uitstraling dankzij de bovenste laag echt hout
– Waterbestendig en vochtafstotend
– Druk- en krasvast door de Wood-Powder techniek
– Eenvoudig te onderhouden
– Geschikt voor vloerverwarming

Meer weten over de keuze voor een hybride houten vloer?

Wil je meer te weten komen over onze hybride houten vloeren? Kom dan langs in onze showroom, Dijk en Waard houten vloeren in Heerhugowaard, of bel ons voor een afspraak! Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte houten vloer te vinden voor jouw woning.