“verborgen parels”

Houtsoorten Duo Plank, Lamelplank en Visgraat.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Wij leveren uit voorraad en op bestelling alle mogelijke houtsoorten, laat je door ons deskundig informeren  over de mogelijkheden en prijzen van onze prachtige kwaliteitsvloeren.

Eiken houten vloeren - Dijk en Waard

Uitgebreid & vernieuwd aanbod

PVC, Traprenovatie, Raam-/wandbekleding. Voor ieder wat wils.

Naast onze specialisatie in houten vloeren , kun je nu ook bij ons terecht voor PVC vloeren, raamdecoratie, trap- en wandbekleding. Wij helpen je graag om het plaatje compleet te maken en daarom hebben wij ons assortiment aangevuld.

PVC Dijk & Waard vloeren

PVC vloeren

Houten jaloezien Dijk en Waard

Maatwerk jaloeziën

Wandbekleding Dijk & Waard houten vloeren

Wandbekleding

Traprenovatie Dijk & Waard houten vloeren

Traprenovatie

Een comfortabele en duurzame match.

Parket op vloerverwarming

Erkende Parketspecialist

Onlangs aangesloten bij ‘Vloerverwarming en Parket’ stichting Hout Promotie.

Wij zijn gespecialiseerd in parket in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling.  Je kunt rekenen op goede voorlichting en een doordacht advies over parket en vloerverwarming.

Rendement

Parket blijft een levenlang mooi!

Vloerverwarming geeft warmte af. Deze warmte wordt door het parket doorgegeven. Dit heet warmteafgifte. Vol verlijmd parket biedt maximale en gelijkmatige warmteafgifte. Het hout neemt de warmte op en geeft deze geleidelijk weer af waardoor de vloer altijd behaaglijk aanvoelt.

Door de thermostaat permanent op
20-21 °C in te stellen voorkom je dat de vloer teveel afkoelt. Het ‘s morgens weer opwarmen van een huis kost meer energie dan het instellen van een constante temperatuur.

Opstookprotocol

Is het opstookprotocol juist uitgevoerd?

Om er zeker van te zijn dat de geplaatste parketvloer een leven lang mooi en zonder problemen blijft liggen is het essentieel dat het opstookprotocol op de juiste manier wordt doorlopen. Daarnaast is het controleren van de dekvloer héél belangrijk.

Vragen? Bel ons gerust.

Dinsdag t/m zaterdag van 10.30 - 17.00 uur

072 – 572 00 21