Houten jaloezien - Dijk en Waard

Dijk en Waard houten vloeren

Raambekleding.

Raambekleding in combinatie met een houten vloer

Maatwerk Jaloeziën

Met de juiste raambekleding filter je het warme licht !

Raamdecoratie is een absolute sfeermaker in huis. Met de juiste raambekleding kun je verschillende elementen in jouw interieur samenbrengen om zo de sfeer te creëren die je wilt. De uitgebreide collectie jaloezieën helpt je om van jouw huis echt een thuis te maken. Of je nu gaat voor een strakke, moderne, trendy, landelijke of open look & feel, er is altijd een jaloezie die bij jouw woonwensen past.

– Aluminium jaloezieën
– Bamboe jaloezieën
– Houten jaloezieën
– Vinyl jaloezieën

Aluminium jaloezien badkamer

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben een strakke uitstraling. Ze zijn licht en dun en doorgaans ook iets minder ‘aanwezig’ dan andere vormen van raamdecoratie. Een voordeel van aluminium jaloezieën is dat ze in eindeloos veel kleuren verkrijgbaar zijn. Je kunt ze daarom eenvoudig combineren met elke andere kleur in jouw interieur. Tip: omdat ze aan de bovenzijde minder ruimte innemen, zijn aluminium jaloezieën ook geschikt voor een schuifpui.

De trendy lijn aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lijnen:

  • Aluminium Industrial: deze heeft een Retro variant waarbij de bovenbak open is gelaten en de werking van het mechaniek zichtbaar is.
  • Aluminium Classis: geef de aluminium jaloezieën een eigen touch door de bovenbak en de onderlat in hout af te werken.

 De aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar van 16mm tot 50mm breed.

Kies voor een duurzaam product

Bamboe jaloezieën

Bamboe jaloezieën geven jouw interieur een natuurlijke uitstraling. Dit maakt deze trendy vorm van raamdecoratie heel geschikt voor landelijke interieurstijlen en voor mensen die hun tuin en interieur met elkaar willen verbinden. De lamellen zijn slank en in diverse fraaie houttinten gebeitst, wat bamboe jaloezieën tot een sfeervolle, subtiele vorm van raambekleding maakt. Omdat bamboe een zeer snel groeiende grassoort is, zijn bamboe jaloezieën bij uitstek een duurzaam product.

Bamboe jaloezieën zijn ontzettend populair. Dit komt door de natuurlijke en matte uitstraling. De lamelbreedtes lopen uiteen van 35 mm tot 65 mm. Deze Bamboe jaloezieën heeft ook een Retro variant waarbij de bovenbak open is gelaten en de werking van het mechaniek zichtbaar is. Deze Retro bovenbak wordt vaak toegepast in strakke, industrieel vormgegeven interieurs.

De Natural Bamboe lijn is verkrijgbaar in de kleuren:

Wit, Parelwit, Antraciet, Zwart, Vanille, Beuken, Honing, Rookgrijs, Taupe, Kastanje, Wenge.

Houten jaloezien Dijk en Waard

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn stijlvol en een sfeermaker pur sang. Ze zorgen voor een warm en natuurlijke uitstraling. Een extra voordeel van houten jaloezieën is dat ze het licht dat naar binnen valt een fijne, natuurlijke kleur meegeven. Zet de lamellen half open en je krijgt mooi, gefilterd en warm licht binnen; heerlijk voor in de woonkamer én slaapkamer. Houten jaloezieën kunnen een ruimte namelijk ook verduisteren, voor voldoende privacy en een goede nachtrust.

De collectie houten jaloezieën bestaat uit twee lijnen:

  • Authentic Wood
  • Robust Wood

Authentic Wood, is een klassieke lijn sfeervolle houten jaloezieën gemaakt van lindehout.

Robust Wood, heeft naast een robuust voorkomen ook een wat luxere matte uitstraling met een mooie nerf in de lamel.

De houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in meer dan dertig trendy en stijlvolle kleuren, van Parelwit tot Taupe en van Antraciet tot Rookgrijs. Ook kun je kiezen uit verschillende lamelbreedtes, deze lopen uiteen van 25mm tot 65mm. De jaloezieën kun je combineren met meer dan twintig kleuren ladderband in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm.

Deze houten jaloezieën heeft ook een Retro variant waarbij de bovenbak open is gelaten en de werking van het mechaniek zichtbaar is. Deze Retro bovenbak wordt vaak toegepast in strakke, industrieel vormgegeven interieurs.

Hierdoor zijn eiken houten vloeren erg populair, omdat je ze vrijwel exact naar jouw smaak kan laten bewerken en behandelen.

Geschikt voor badkamers, goed tegen vocht

Vinyl jaloezieën

Vinyl jaloezieën hebben de look & feel van houten jaloezieën, ondanks het feit dat ze van kunststof zijn. De voordelen van vinyl jaloezieën zijn het feit dat ze relatief voordelig zijn en dat ze buigzaam zijn. Onze kwaliteitsjaloezieën knakken niet snel, maar bij vinyl jaloezieën is dat zelfs geheel uitgesloten. Vinyl jaloezieën hebben verder als voordeel dat ze goed tegen vocht kunnen en eenvoudig schoon te maken zijn; dit maakt ze zeer geschikt voor bijvoorbeeld de keuken of badkamer.

De Vinyl Wood lijn bestaat uit negen houtkleuren en is verkrijgbaar in de lamelbreedtes 35mm, 50mm en 65mm.

Advies? Neem contact op via telefoonnummer: 072  572 0021 of per
e-mail: info@dijkenwaardhoutenvloeren.nl