Houtkorrels Classic Green Energy Houtpallets

Green Energy Houtpellets

Houtpellets

Green Energy Houtpellets

Topkwaliteit Houtpellets

Green Energy houtpellets worden gemaakt van naaldhout, loofhout en hardhout. Afkomstig uit de buurt. Green Energy houtpellets danken hun kwaliteit aan de strenge selectie van het hout, de zorgvuldige verwerking tot zaagsel en de hoogwaardige productie in onze eigen productfaciliteiten. Green Energy houtpellets zijn verkrijgbaar in drie kwaliteitsnormeringen; Green Energy ClassicGreen Energy Premium en Green Energy Excellent.

Logo Green Energy

Kwaliteitspellets

Met Green Energy houtpellets ben je verzekerd van topkwaliteit pellets die snel geleverd worden direct van de fabrikant. De hoge kwaliteit is te danken aan de strenge selectie van het (rest)hout, de zorgvuldige verwerking en hoogwaardige productie in onze eigen productiefaciliteiten.

Direct bestellen bij de Producent 

Pelleton is een toonaangevende producent en aanbieder van houtpellets. Dankzij de moderne productie- en verwerkingstechnieken zijn de pellets van Pelleton van hoge kwaliteit en garanderen zij een hoog verbrandingsrendement.
Dankzij de strenge selectie van geselecteerd resthout en houtafval uit de buurt, de professionele verwerking en persing ontstaat een natuurlijk verbrandingsproduct dat past in ons streven naar circulaire duurzaamheid die CO2 neutraal is. Ook hier staat circulair denken voorop.

Green energy classic

Green Energy Classic houtpellets

bevatten een mix van beuken, eiken en naaldhout.

Premium Green energy pallet 100% green

Green Energy Premium 

houtpellets van 100% naaldhout zijn licht van kleur.

Green Energy Woodpellets Excellent 15kg

Green Energy Excellent 

houtpellets zijn houtpellets vervaardigd uit 100% dennenhout.

Pick Up Point Heerhugowaard

Vanaf oktober 2023 kun je bij in onze Showroom Dijk en Waard houten vloeren terecht als Afhaalpunt in Noord Holland. Bestel gemakkelijk via de Online webshop. De bestel hoeveelheid is minimaal 1 pallet en maximaal 6 pallets. Afhalen op vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 17.00 uur. Of leveren via een externe transporteur. Meer informatie lees je hier.

Een duurzame missie

De houtpellets worden vervaardigd in eigen fabrieken in Venray (NL) en Wielsbeke (B). Pelleton is een familiebedrijf van de familie Martens. Zij hebben hun sporen verdiend in de verwerking en productie van resthout- en afvalhout tot houtpellets, zaagsel en houtkrullen.

Het hout dat Pelleton gebruikt voor vervaardiging van de houtpellets is afkomstig van houtverwerkers in de directe regio. Wij zien erop toe dat alle hout is geplant en verwerkt volgens FSC richtlijnen. Onze houtpellets zijn voorzien van een duurzaamheidscertificaat volgens de NTA8080.

De wijze waarop wij het zaagsel selecteren en verwerken is volgens richtlijnen en eisen van verschillende instanties.  Van alle houtpellets geeft Martens Pelleton een conformiteitsverklaring. Deze verklaring duidt erop dat de houtpellets aan de strengste eisen voldoen die van A1-kwaliteit gesteld worden.

Pelleton is een toonaangevende producent en aanbieder van houtpellets. Dankzij de moderne productie- en verwerkingstechnieken zijn de houtpellets van Pelleton van hoge kwaliteit en garanderen zij een hoog verbrandingsrendement. Dankzij de strenge selectie van geselecteerd zaagsel afkomstig van zagerijen uit de Benelux die erkend FSC-hout verwerken. Via professionele verwerking en persing ontstaat een natuurlijk verbrandingsproduct dat past in ons streven naar circulaire duurzaamheid die CO2 neutraal is.

Premium Green energy pallet

Vragen?

Voor vragen kun je terecht bij de klantenservice van Green Energie Woodpellets:
+31 (0) 85- 902 91 05 | webshop@greenenergywoodpellets.com

Maandag, woensdag en donderdag telefonisch bereikbaar tussen 10.00-12.00 uur