Onze garantievoorwaarden

CBW erkend

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties.

Voor woonwinkels

CBW Garantievoorwaarden

Al onze vloeren en werkzaamheden vallen onder de CBW garantievoorwaarden.

  • Voordat je een klacht meldt bij ons of het CBW, dien je als bezitter van een houten vloer, je goed te realiseren dat een houten vloer een natuurproduct is. 
  • Een houtenvloer is niet te vergelijken met laminaat of parketzeil. Een houtenvloer leeft en past zich aan het klimaat aan.
  • Bij een vochtig klimaat zal de vloer uitzetten en bij een droog klimaat weer krimpen.
  • Het verschil tussen laminaat en parketzeil én een houtenvloer is het verschil tussen steriel en romantiek.

‘Een houtenvloer wordt door de jaren heen, mits goed onderhouden, steeds mooier’. 

Download onderstaand PDF document voor de CBW voorwaarden. 

Ook terug te vinden is op de website www.cbw.nl

InRetail

Disclaimer

Dijk & Waard houten vloeren heeft deze website en de daarop getoonde informatie met zeer veel zorg samengesteld, maar kan niet instaan voor de volledigheid en juistheid ervan.

Dijk en Waard houten vloeren behoud zich het recht voor prijswijzigingen welke zijn gepubliceerd op de website, te wijzigen, te veranderen zonder dat de bezoeker van deze site er aanspraak kan maken op enigerlei vergoeding of tegemoetkoming. Foto’s zijn ter illustratie en kunnen afwijken met de werkelijkheid.

Dijk en Waard houten vloeren aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie gepubliceerd op deze site of voor eventuele verwijzingen naar andere sites. Op de onderdelen van deze site rusten intellectuele eigendomsrechten van Dijk en Waard houten vloeren en van derden.

Alle inhoud, waaronder begrepen teksten, tekeningen, foto’s en de grafische vormgeving van deze website, zijn auteursrechtelijk beschermd.

Het is de bezoeker van deze site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Dijk en Waard houten vloeren of diens websitebeheerder.

Indien u bezwaar heeft tegen een publicatie van een fotografische afbeelding of video kunt u dit melden bij  Dijk en Waard houten vloeren of diens websitebeheerder.

Dijk en Waard houten vloeren is aangesloten bij het CBW, eventuele klachten kunnen bij het CBW worden gedeponeerd.